KezdőlapEmailBelépés a portálra
Online biztosításkötés megszűntetése
2018-06-14
Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy honlapunkon, megbízottaink honlapján megszüntettük az online kötési lehetőségeket! Kérjük vegyék fel a kapcsolatot honlapunkon található közvetítőinkkel, helyi képviselőinkkel, akik személyesen segítenek Önöknek megtalálni az igényeiknek leginkább megfelelő biztosítási szolgáltatást! Köszönjük megértésüket!
FAIR-2000 Alkusz állományának átvétele
2018-06-14
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a FAIR-2000 Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. teljes állományát átruházta társaságunkra. Az erről szóló tájékoztató levelünket megtalálja a letölthető dokumentumok közt.
Letölthető dokumentumok

Cégismertető
 

Filozófiánk     Magunkról     Társaságunk adatai     Helyi képviselőink     Elérhetőségeink


Filozófiánk

Tevékenységünk a szakmai tudásra és tapasztalatra épülő minőségi ügyfélkiszolgálásra, a személyes tanácsadásra összpontosít. Minden helyzetben, mindenkor tisztelt ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A szakma iránti elhívatottságunk, vezetői és biztosítási gyakorlatunk jelentenek garanciát ügyfeleinknek, hogy minden igényükre megkeressük a piacon elérhető legjobb ár-érték arányú szolgáltatást, legyen szó akár biztosításról, banki hiteltermékekről vagy a pénzügyi terület egyéb szegmenseiről.


Magunkról

Cégünket -a 2M Biztosítási Alkusz Kft.- ketten alapítottuk 2009. nyárutóján. Értékesítési tevékenységünket, a felügyeleti engedély birtokában, 2009. november 1-jén kezdtük. Célunk, hogy értékesítési csapatunk kiépítésével Ügyfeleinket személyesen is elérjük az egész ország területén.

Biztosításszakmai tapasztalatunk több évtizedes, amelyet Magyarország vezető biztosítóinál szereztünk meg. Dolgoztunk az ARGOSZ Biztosítónál, majd annak jogutódjánál a K&H Biztosítónál, de külön-külön kezdtük tanulni a biztosítást.  Az Állami Biztosító és a Colonia Biztosító, illetve az Allianz Hungária Biztosító és a Generali Biztosító adták az alapokat, amelyre építve hálózati vezetőként fejeztük be alkalmazotti pályafutásunkat.  

Szakmai tapasztalatunk az értékesítésen túlmenően kiterjed a (biztosítási) termékfejlesztésre, a kockázatvállalásra, a szerződés adminisztrációra, a hálózatvezetésre, az ügyviteli rendszerek szervezésére, a marketing és kommunikációs területre, az oktatásra és a felső-vezetésre.

 

cégnév: 2M Biztosítási Alkusz Kft.
székhely, levelezési cím: 8200 Veszprém Rákóczi u.5. tetőtér
fax: 88/411-572

telephely: 8230 Balatonfüred, Pacsirta u. 29.
ügyvezető Mucsi Tamás
adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-51201/2012.
cégjegyzékszám: 19-09-518842
adószám: 14883695-2-19
felügyeleti hatóság: Magyar Nemzeti Bank
felügyeleti engedély száma: EN-II/M-303/2009
regisztrációs szám: 209110470712
tárhely szolgáltató: Webonic Kft. 8000 Székesfehérvár Budai u. 14.

       

Helyi képviselőink

Alapvető elvárásunk a velünk szerződött független képviselő partnereink felé a minőség és a megbízhatóság. Ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a kiválasztásukra, oktatásukra, folyamatos felkészítésükre. Országos értékesítési hálózatunkat úgy kívánjuk kiépíteni, hogy Ügyfeleink mindig a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kapják, a lehető legmegbízhatóbb és legfelkészültebb kollégáinktól.


Elérhetőségeink
 

információ-, ajánlatkérés: info@2malkusz.hu
panasz bejelentése: panasz@2malkusz.hu
kárügyek, kárbejelentés: info@2malkusz.hu
ügyvezető: tamas.mucsi@2malkusz.hu
értékesítési hálózat: főoldali keresőben megtalálható